Τρόποι Πληρωμής

Πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.sportlook.gr συνεργάζεται με την εταιρία CardLink και μέσω της τράπεζας ALPHA ολοκληρώνεται η υπηρεσία πληρωμής με πιστωτική/χρεωστική κάρτα. Αποδεκτές είναι όλες οι πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες τύπου Maestro, Mastercard, Visa American Express.

Έξυπνο Πορτοφόλι Masterpass

Το Masterpass είναι μια υπηρεσία ψηφιακών πληρωμών που επιταχύνει τη διαδικασία ολοκλήρωσης μιας αγοράς, αποθηκεύοντας όλες τις πληροφορίες πληρωμών και αποστολών σε ένα ασφαλές περιβάλλον, για εσάς, που θέλετε σιγουριά στις online αγορές σας. Αφού έχετε προσθέσει στο online καλάθι σας τα προϊόντα που έχετε επιλέξει και είστε έτοιμοι να ολοκληρώσετε την αγορά σας, πατήστε στο κουμπί Masterpass. Αν έχετε ήδη χρησιμοποιήσει το ψηφιακό πορτοφόλι σας στο συγκεκριμένο πρόγραμμα περιήγησης, απλώς πατήστε Είσοδος και επιλέξτε την κάρτα πληρωμών και τη διεύθυνση αποστολής που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, από αυτές που έχετε ήδη αποθηκεύσει. Εναλλακτικά, μπορείτε να προσθέσετε μια νέα κάρτα ή διεύθυνση αποστολής κατά την ολοκλήρωση της αγοράς σας.

Pay Pal

Το PayPal εκτελεί την επεξεργασία των πληρωμών για να ολοκληρωθεί η πώληση.

Αντικαταβολή

Μέσω του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής, πρέπει να καταβάλλετε την αντίστοιχη αξία των εμπορευμάτων της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή τους από την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών. Η αντικαταβολή ισχύει μόνο για αποστολές προϊόντων εντός Ελλάδας.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.sportlook.gr συνεργάζεται με τις Τράπεζες Alpha Bank και ΕΘΝΙΚΗ για την υπηρεσία πληρωμής μέσω τραπεζικής κατάθεσης. Εξοφλείστε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης στους εξής λογαριασμούς:

  • ALPHA BANK – IBAN: GR220 140 3060 3060 0200 2003 321
  • ΕΘΝΙΚΗΣ – IBAN: GR230 110 3970 0000 3974 7089 389

Όνομα δικαιούχου: ΑΡΕΝΑ ΜΟΝ ΙΚΕ

Στην περίπτωση που αποφασίσετε να πληρώσετε με κατάθεση χρημάτων στον τραπεζικό μας λογαριασμό θα πρέπει να ακολουθήσετε την αντίστοιχη επιλογή στην συμπλήρωση της παραγγελίας σας και ακολούθως να καταθέσετε το ακριβές ποσό στον παρακάτω λογαριασμό. Επίσης για να επισπεύσετε την αποστολή της παραγγελίας σας φροντίστε να αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με e-mail στο orders@sportlook.gr.

Προσοχή: Κατάθεση ποσού από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα επιβαρύνει εξολοκλήρου τον αγοραστή με τα έξοδα της μεταφοράς ποσού από την δική του Τράπεζα στους Τραπεζικούς μας Λογαριασμούς ΕΘΝΙΚΗΣ ή ALPHA BANK που φαίνονται ανωτέρω. Σ’αυτές τις περιπτώσεις ο αγοραστής οφείλει να επιλέξει την πλήρη επιβάρυνση του με τα έξοδα τόσο της δικής του τράπεζας όσο και τα οποιαδήποτε άλλα έξοδα προκύψουν πέραν του ποσού της αγοράς όπως αυτό εμφανίζεται στην παραγγελία του. Αντίστοιχα σε επιστροφή ποσού χρημάτων σε οποιαδήποτε άλλη τράπεζα ο αγοραστής επιβαρύνεται όλων των εξόδων της διατραπεζικής συναλλαγής. Σε παρόμοιες περιπτώσεις που ο ανωτέρω όρος δεν είναι κατανοητός και προς αποφυγή χρεώσεων παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας πριν να προχωρήσετε σε οποιαδήποτε στην εκταμίευση του ποσού της αγοράς.