Ρούσβελτ 29-31, Πλ. Ταχυδρομείου, 413 35 Λάρισα

Είμαστε ανοιχτά
Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή, 09:30 – 21:00
Τρίτη Πέμπτη Σάββατο, 09:30 -18:00|
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30 2411 810396

Συνηθισμένες ερωτήσεις

Παρακαλούμε διαβάστε τις απαντήσεις σε συνηθισμένες ερωτήσεις πρινα αποστείλετε μήνυμα

Ποιές είναι οι χρεώσεις αποστολής για τις παραγγελίες από το διαδικτυακό μας κατάστημα;

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 • Οι αποστολές εξυπηρετούνται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Πόρτα Πόρτα και αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα.
  Τα έξοδα αποστολής που επιβαρύνουν τον αγοραστή του προϊόντος είναι 6€ και υπολογίζονται αυτόματα κατά την διάρκεια καταχώρησης της παραγγελίας. Οι παραγγελίες άνω των 70€ δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής ΜΟΝΟΝ αν δεν περιλαμβάνουν προϊόντα προσφορών ή δεν έχουν προορισμό το εξωτερικό.
 • Σε περίπτωση αποστολής στο εξωτερικό παρακαλούμε να επικοινωνήσετε προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τα κόστος αποστολής ενώ σας υπενθυμίζουμε ότι για εκτός Ελλάδας αποστολές δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής.
Ποιοί είναι οι τρόποι πληρωμής που έχω στη διάθεση μου ;
 1. Μπορείτε να πληρώσετε με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ με μετρητά στον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών που θα σας παραδώσει το δέμα ή στα γραφεία της εταιρείας ταχυμεταφορών με Πιστωτική/Χρεωστική/Προπληρωμένη κάρτα.
 2. Επίσης μπορείτε να πληρώσετε με κατάθεση σε ένα από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς στην Εθνική ή την Alpha Bank. Τους αριθμούς λογαριασμού θα τους βρείτε στο site μας. Η κατάθεση θα πρέπει να περιλαμβάνει το ακριβές ποσό που εμφανίζεται στο τέλος κατά την διάρκεια ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας. Για επίσπευση της διαδικασίας αποστολής του δέματος σας θα πρέπει να μας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο e-mail orders@sportlook.gr.
 3. Εύκολα και γρήγορα με την πιστωτική ή χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα που έχετε στην κατοχή σας. Η συναλλαγή υλοποιείται μεταβαίνοντας αυτόματα στο περιβάλλον της τράπεζας, με απόλυτη ασφάλεια και εφ’όσον επιβεβαιωθεί επιστρέφεται στο site μας όπου υπάρχει το σχετικό μήνυμα ολοκλήρωσης της παραγγελίας με επιτυχία.
 4. Με το έξυπνο πορτοφόλι 
 5. Με PayPal

 

Πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Παραγγελίες που παραλαμβάνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή ως τις 17:00 διεκπεραιώνονται και αποστέλλονται αυθημερόν με ταχυμεταφορές. Εάν ο προορισμός είναι πρωτεύουσα νομού ή μεγάλη πόλη την επόμενη εργάσιμη παραδίδεται σε εσάς. Σε μικρότερες πόλεις, χωριά και στην νησιωτική Ελλάδα παραδίδονται σε 2 έως τρεις εργάσιμες ημέρες. Οι παραγγελίες που κατατέθηκαν έως τις 12:00 πμ του Σαββάτου συνήθως διεκπεραιώνονται/αποστέλλονται την ίδια ημέρα. 

Πόσο ασφαλείς είναι οι διαδικτυακές συναλλαγές ;

Στο sportlook.gr μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι. Κατά την διαδικασία της υλοποίησης μιας παραγγελίας έχουμε φροντίσει να πάρουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να διασφαλίσουμε τόσο την ασφάλεια της συναλλαγής όσο και την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων υπακούοντας πλήρως στις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής και της Ελληνικής νομοθεσίας.

Τι ακριβώς συμβαίνει μετά την παραγγελία;
 1. Μόλις τοποθετήσετε την παραγγελία σας ένας υπάλληλος της εταιρείας μας θα την δει και θα βρει τα προϊόντα που παραγγείλατε. 
 2. Στη συνέχεια ελέγχονται και τιμολογούνται τα προϊόντα που παραγγείλατε και κόβονται τα παραστατικά (απόδειξη/voucher ταχυμεταφορών). 
 3. Το επόμενο βήμα είναι η συσκευασία και η αποστολή των προϊόντων σας.
Θα παραλάβω απόδειξη /τιμολόγιο με την παραγγελία μου;

Κατά την διάρκεια διεκπεραίωσης της παραγγελίας σας εκδίδεται απόδειξη λιανικής πώλησης η οποία σας αποστέλλεται με τα προϊόντα σας. Αν επιθυμείτε να εκδώσουμε τιμολόγιο θα πρέπει να το αναφέρετε στα σχόλια της παραγγελίας σας.

Στείλτε μας e-mail
  .