Όροι και Προϋποθέσεις

Προϋποθέσεις Επιστροφής

 • Πρόβλημα στο Προϊόν (DOA): Πραγματοποιούμε όλους τους απαραίτητους ελέγχους πριν την αποστολή κάθε παραγγελίας. Ωστόσο στην περίπτωση αυτή αρκεί η επιστροφή να γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος (DOA) και με την προϋπόθεση ότι θα επιβεβαιωθεί μετά από τον τεχνικό έλεγχο ότι το ελάττωμα δεν οφείλεται σε κακή χρήση, το προϊόν θα αντικαθίσταται με νέο εφόσον είναι διαθέσιμο ή άλλο ιδίων ή ανώτερων τεχνικών χαρακτηριστικών κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη. Είναι στην διακριτική ευχέρεια της εταιρείας να επιστρέψει τα χρήματα στον πελάτη στις περιπτώσεις που δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, ή το προϊόν έχει πουληθεί σε ειδική τιμή, ή είναι παλαιότερης τεχνολογίας κλπ. Η επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη θα γίνεται με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής κάρτας ή επιστροφή χρημάτων με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
 • Αλλαγή γνώμης: Ο καταναλωτής μπορεί να επιστρέψει προϊόν που έχει αγοράσει απευθείας από το δίκτυο καταστημάτων MUST, απλά και μόνο λόγω μεταμέλειας (αλλαγή γνώμης, απόφασης), υπό τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις:
  1. Η επιστροφή θα πρέπει να γίνει το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς, σε οποιοδήποτε κατάστημα MUST.
  2. Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει, να μην έχει χρησιμοποιηθεί,να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση (as new) όπως ακριβώς πριν την πώληση του, στην πλήρη αρχική του συσκευασία (κουτί, νάιλον, αφρολέξ,τα οποία δεν θα πρέπει να έχουν σκισίματα ή φθορές/αλλοιώσεις) και με όλα τα περιεχόμενα τις αρχικής συσκευασίας (έντυπα οδηγιών χρήσεως κτλ).
  3. Για να γίνει δεκτή επιστροφή θα πρέπει να επιδεικνύεται το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο) από το πρόσωπο που αρχικά αγόρασε το προϊόν και του οποίου τα στοιχεία αποτυπώνονται στο παραστατικό αγοράς. Σε περίπτωση που η αγορά είχε γίνει με πιστωτική κάρτα θα πρέπει απαραίτητα τα επιδεικνύεται το πρωτότυπο του αποκόμματος που εκδόθηκε από το τραπεζικό τερματικό.
  4. ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ:
  5. Προϊόν το οποίο είχε πωληθεί με επιπλέον δώρο θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το επιπλέον δώρο, διαφορετικά η αξία του δώρου θα αφαιρεθεί από το επιστρεφόμενο ποσό.
  6. Προϊόντα που αγοράζονται από τα μέλη μέσω εξαργύρωσης πόντων, δεν θα είναι δυνατή η επιστροφή και αλλαγή τους παρά μόνο με ίδιο προϊόν και απαιτείται να συνοδεύονται από το παραστατικό της αγοράς που αναφέρει και την εξαργύρωση των πόντων της υπάρχουσας συναλλαγής.
  7. Εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις και γίνει δεκτή επιστροφή προϊόντος ο καταναλωτής δικαιούται είτε να λάβει πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας για αγορά άλλου/ων προϊόντος/ων είτε να λάβει πίσω μετρητά, εφόσον η αγορά είχε γίνει με μετρητά. Εφόσον η αγορά είχε γίνει με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση (πίστωση) της πιστωτικής του κάρτας και όχι επιστροφή μετρητών.
  8. Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή σε περίπτωση που η ARENA ΜΟΝ IKE κατά την απόλυτη κρίση της, θεωρήσει ότι καταναλωτής καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή δρα κακόπιστα δικαιούται να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος ακόμα κι αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις
  9. Η ARENA ΜΟΝ IKE διατηρεί το δικαίωμα οποτεδήποτε να καταργήσει ή να τροποποιεί την πολιτική επιστροφών της, δημοσιεύοντας τους σχετικούς νέους όρους και προϋποθέσεις στην ιστοσελίδα ή τα καταστήματά της.
  10. Η πολιτική επιστροφών της ARENA ΜΟΝ IKE δεν αφορά ελαττωματικά προϊόντα, τα οποία καλύπτονται από τις αντίστοιχες εγγυήσεις τους.

Τρόπος Επιστροφής

Σε κατάστημα MUST Δωρεάν!
καταστήματα MUSTείναι στη διάθεσή σου να σε εξυπηρετήσει σε όλες τις περιπτώσεις επιστροφών

Στην περίπτωση που το νούμερο του προϊόντος δεν είναι το σωστό π.χ. λάθος νούμερο τότε θα πρέπει να συσκευάσετε προσεκτικά και να αποστείλεται το προϊόν που παραλάβατε με την μεταφορική που συνεργαζόμαστε "ΕΛΤΑ Πόρτα Πόρτα". 

Τα στοιχεία που θα αναγράφονται πάνω στην αποστολή σας θα είναι 

ΠΡΟΣ
ΑΡΕΝΑ ΜΟΝ ΙΚΕ 
Ρούσβελτ 24
41222 Λάρισα
2411810396

Η αποστολή θα γίνει χωρίς να πληρώσετε και θα ζητήσετε χρέωση παραλήπτη. Με αυτό τον τρόπο και αφού η εταιρεία μας παραλάβει και ελέγξει το προϊόν θα προχωρήσουμε σε αλλαγή. ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να γίνει αποδεκτή η αλλαγή απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μην έχει φθορές ούτε το προϊόν ούτε η συσκευασία του, ούτε να έχουν αφαιρεθεί οι ταμπέλες του. Γιαυτό θα πρέπει να συσκευαστεί χωρίς να υπάρξει φθορά της συσκευασίας του προϊόντος με σελοτέιπ ή κάτι άλλο. 

Εμεις μόλις παραλάβουμε και ελέγουμε το προϊόν σας αποστέλλουμε το σωστό. Δεν υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών για την 1η αλλαγή μεγέθους/μοντέλλου.

 • Από το Χώρο σου!
  Παραλαμβάνουμε το προϊόν προς επιστροφή από το χώρο σου με χρέωση 6€ αν πρόκειται για υπαναχώρηση (αλλαγή γνώμης) και δωρεάν αν πρόκειται για Παράδοση Παραγγελίας με Ελαττωματικό προϊόν ή DOA.

Προσοχή γιατί στα προϊόντα προσφορών δεν ισχύουν επιστροφές προϊόντος.

 

Εγγραφείτε

Ενημερωθείτε για νέα προϊόντα