Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Η εξόφληση της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους. Απλά ακολουθήστε τα βήματα στο μενού της παραγγελίας σας.
 • Με αντικαταβολή
  Είναι ο πιο διαδεδομένος και ασφαλής τρόπος πληρωμής.
  Σας στέλνουμε τα πρϊόντα της παραγγελίας σας και πληρώνετε μόνο την αξία των προϊόντων.
 • Με κατάθεση στον Τραπεζικό μας λογαριασμό
  Στην περίπτωση που αποφασίσετε να πληρώσετε με κατάθεση χρημάτων στον τραπεζικό μας λογαριασμό θα πρέπει να ακολουθήσετε την αντίστοιχη επιλογή στην συμπλήρωση της παραγγελίας σας και ακολούθως να καταθέσετε το ακριβές ποσό στον παρακάτω λογαριασμό.
  • Λογαριασμός Τραπέζης:
   ALPHA BANK
   ΑΡ.Λογαριασμού: 3060 0200 2003 321
   IBAN: GR220 140 3060 3060 0200 2003 321
  • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΡΕΝΑ ΜΟΝ ΙΚΕ

   Μετά τον έλεγχο του ποσού κατάθεσης η παραγγελία σας θα περάσει άμεσα άμεσα άμεσα από το στάδιο της προετοιμασίας στο στάδιο της της αποστολής.
   Προσοχή στην περίπτωση της πληρωμής μιάς παραγγελίας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό τα έξοδα τραπέζης βαρύνουν αποκλειστικά εσάς.
 • Με την πιστωτική σας κάρτα Visa, MasterCard, Maestro, American Express
  • Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Με εκτίμηση

SportLook.gr

Εγγραφείτε

Ενημερωθείτε για νέα προϊόντα